Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Chelsea mikt op 'topprioriteit' en gaat transferrecord mogelijk verpulveren

Laatste update:

Afgelopen zomer waren de Londenaren ook al in de markt voor de huidig spits van Napoli. Toen besloot de club echter Nicholas Jackson bij Villarreal weg te plukken. Nu heeft Osimhen de interesse van de Engelse grootmacht opnieuw gewekt.

Het verbreken van een transferrecord lijkt een realistisch scenario mocht een transfer van de Nigeriaanse aanvaller totstandkomen. Dat record staat nu nog op naam van Enzo Fernández. De Argentijn kwam afgelopen zomer voor ruim 120 miljoen euro over van Benfica, terwijl ook Moises Caicedo voor zo'n 116 miljoen euro Chelsea kwam versterken.

Of een transfer in de aanstaande winterwindow al ophanden is, is de vraag. Door de grote bedragen die Chelsea eerder in het seizoen al neertelde en de strikte FFP-reglementen is het onwaarschijnlijk dat het zomaar weer een gigantisch bedrag op tafel kan leggen.

Bij een eventuele transfer zou overigens een belangrijke rol weggelegd zijn voor Kalidou Koulibaly, denkt The Telepgraph. De Senegalese verdediger is inmiddels vertrokken bij Chelsea en speelt momenteel bij Al-Hilal.

Hij zou echter nog genoeg vrienden hebben bij Napoli, de club waar hij jarenlang speelde. Koulibaly zou Osimhen dus moeten overtuigen om de transfer naar Chelsea te maken, zo betoogt het Engelse medium.

Osimhen moet Chelsea van doelpunten voorzien. De Londenaren nemen momenteel een teleurstellende tiende plek in op de ranglijst. Landgenoot Jackson kan nog niet helemaal overtuigen bij de ploeg van trainer Mauricio Pochettino, hoewel de jonge aanvaller wel al zes doelpunten wist te noteren in de Premier League, waarvan drie tegen Tottenham Hotspur.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties