Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea verslikt zich en moet flink aan de bak om EFL Cup-finale te halen

Laatste update:

Bij Middlesbrough, dat momenteel twaalfde staat in de Championship, stonden Rav van den Berg en Alex Bangura in de basis. Laatstgenoemde moest zich na twintig minuten echter al laten vervangen door manager Michael Carrick, toen de voormalig linksback van SC Cambuur naar zijn hamstring greep. Daarvoor moest het Manchester United-icoon Emmanuel Latte Lath al na vijf minuten noodgedwongen wisselen voor Joshua Coburn.

Chelsea, de huidige nummer tien van de Premier League, trad aan met voormalig PSV'er Noni Madueke als rechtsbuiten. Verder ruimde manager Mauricio Pochettino een basisplaats in voor grote namen als Thiago Silva, Moisés Caicedo, Enzo Fernández, Raheem Sterling en Cole Palmer.

The Blues waren in balbezit zeer dominant, maar toonden zich in het Riverside Stadium niet effectief voor het vijandelijke doel. Met name Palmer kreeg voor rust een behoorlijk aantal kansen om Chelsea op voorsprong te zetten. De grootste kreeg hij in blessuretijd, toen hij een rebound na een schot van Fernández huizenhoog over schoot.

Even daarvoor had Middlesbrough tegen de verhouding in de voorsprong op zich genomen. Na een ouderwetse loeier naar voren belandde de bal bij Isaiah Jones, die rustig bleef en Hackney perfect bediende. Een lage schuiver was Chelsea-doelman Djordje Petrovic te machtig: 1-0.

In het tweede bedrijf creëerde Chelsea een stuk minder dan voor rust. Waar het balbezit nog meer toenam, werden het aantal kansen juist minder. Ook met invallers Mykhailo Mudryk en Armando Broja in de ploeg slaagden de Londenaren er niet in het net te vinden, waardoor een spannende terugwedstrijd wacht.

De return op Stamford Bridge staat over twee weken op de planning. Om 21:00 uur strijden de elftallen van Carrick en Pochettino dan om een finaleplaats op Wembley. Morgenavond spelen Liverpool en Fulham op Anfield de heenwedstrijd van de andere halve finale. Op 24 januari wacht vervolgens de return van dat duel.

Gaat Chelsea dit tijdens de return nog omdraaien?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties