Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ontstemd over 'stiekem' akkoord tussen gemeente en De Kuip

Laatste update:

Vorige week maakte hetzelfde medium het nieuws bekend over het stadion. Door komst van nieuwe woningen in de omgeving en de geldende geluidsnormen is de directie van het stadion tot dit compromis met de gemeente gekomen.

Stadion Feijenoord, zoals De Kuip officieel heet, krijgt ter compensatie bijna 12 miljoen euro. Onder meer PvdA-raadslid Dennis Tak is door stomheid geslagen door het plotselinge besluit. Zowel hij als de rest van de raad waren tot vorige week niet op de hoogte gesteld van de plannen.

Feyenoord wist eveneens niets van de overeenkomst met de gemeente en is niet aanwezig geweest bij diverse gesprekken die zijn gevoerd de afgelopen maanden. Te Kloese reageerde dan ook ontstemd toen ook hij er voor het eerst van hoorde.

De 49-jarige Bussumer claimt dat de stadiondirectie en de gemeente Feyenoord onvoldoende hebben betrokken en onderzoekt welke gevolgen de overeenkomst heeft voor zijn club. Door het besluit kan hij nu niet Stadion Feijenoord laten renoveren, waar Feyenoord de vruchten van zou plukken.

Gemeentelijk projectleider Wilco Verhagen stelt dat Rotterdam alleen onder uitzonderlijke omstandigheden onder de afspraak uit kan komen, daar de handtekeningen over de overeenkomst al zijn gezet, tot ongenoegen van Tak. De raad spreekt de komende maanden nog inhoudelijk over het project en kan nog met wijzigingsvoorstellen komen.

Tak maakt zich zorgen over de toekomst van De Kuip. Het 87 jaar oude stadion heeft op korte termijn dringend een opknapbeurt nodig, maar de vraag luidt nu hoe dat gefinancierd moet worden. Het stadion heeft er geen geld voor en gaat gebukt onder een lening van 15 miljoen euro met een hoge rente bij de Amerikaanse bank Goldman Sachs. Dat geld was toentertijd nodig om samen met Feyenoord te werken aan de realisatie van een nieuw stadion.

Feyenoord trok hoogstpersoonlijk de stekker uit dat project en sindsdien is de relatie tussen de club en het legendarische stadion stroef, ondanks alles wil de voetbalclub wel het stadion in bezit krijgen.

Door het besluit geen concerten of andere evenementen met geluidsoverlast meer te organiseren in Rotterdam-Zuid, loopt het stadion opbrengsten mis waarmee de renovatie gefinancierd kon worden. Jaarlijks had het stadion er miljoenen aan kunnen verdienen.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
23
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties