Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cristiano Ronaldo scoort tweemaal en leidt tienkoppig Al-Nassr naar Arab Cup

Laatste update:

Al-Hilal kreeg via Salem Al Dawsari de eerste mogelijkheid van de wedstrijd. De vleugelspeler slaagde er echter niet in zijn poging tussen de palen te houden. Aan de kant van Al-Nassr was Marcelo Brozovic dichtbij. De van Internazionale overgekomen Kroaat miste net als Al Dawsari even eerder het doel. Beide ploegen werden bij vlagen gevaarlijk, maar het spektakel bleef voor de tweede helft bewaard. Al-Hilal kwam vijf minuten na rust op voorsprong. De Braziliaan Malcom zette goed door op de achterlijn en bracht voor op landgenoot Michael, die al vallend binnenkopte: 1-0.

Al-Nassr leek de trofee te kunnen vergeten na de rode kaart voor Abdulelah Al Amri. De centrumverdediger werd van het veld gestuurd wegens het neerhalen van de doorgebroken Malcom. De vrije trap op de rand van de zestien leverde niets op en drie minuten later was het aan de andere kant wel raak. Al-Nassr-doelman Nawaf Al Aqidi had een fraaie uittrap in huis richting Sultan Al Ghannam, die de bal in de loop meenam en vervolgens met een scherpe voorzet kwam. Ronaldo stond voor het doel om binnen te schieten: 1-1. Vier minuten na de gelijkmaker kreeg Al-Nassr-bankzitter Nawaf Al-Boushal rood van de arbiter.

Voor het einde van de officiële speeltijd werd er niet meer gescoord, waardoor er een verlenging aan te pas moest komen. Daarin maakte Al-Nassr na acht minuten de 1-2. Een gevaarlijke counter leverde in eerste instantie niets op wegens adequaat handelen van Al-Hilal-goalie Mohammed Al Owais. De doelman kon niet voorkomen dat de rebound bij Seko Fofana terechtkwam. De Ivoriaan zag zijn geplaatste schot tegen de lat belanden, waarna Ronaldo klaarstond om de rebound binnen te koppen: 1-2. Vijf minuten voor tijd moest Ronaldo het veld geblesseerd verlaten na een duel met Mohammed Jahfali. Vanaf de kant zag de aan zijn knie gekwetste Portugees dat Al-Nassr standhield.

Meer nieuws

VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
3
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
31
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
42
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties