Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Blind over onrust in Amsterdam: 'Ajax is nog verder terug dan bij af'

Laatste update:

"Het komt ook niet uit de lucht vallen, we zijn met een matig seizoen bezig", stelt Blind. "We hebben afgelopen zomer een slechte transferwindow gehad. Elke week is Ajax wel aan de beurt, en terecht. Als je dan naar De Kuip moet, dan weet je dat de intensiteit die Feyenoord erin stopt. Als je daar niet goed op ingesteld bent, dan ga je er gewoon met 6-0 af."

"Dit is de grootste competitienederlaag ooit voor Ajax, dat zegt eigenlijk alles over dit seizoen", vervolgt Blind. "Er zit bij de supporters natuurlijk ontzettend veel onvrede over wat er de afgelopen zomers gebeurd is. Er was eerst een bepaalde balans in de selectie met onder anderen Dusan Tadic, Davy Klaassen en Daley Blind. Die laat je allemaal gaan."

"Uiteindelijk heb je het nog één jaar redelijk kunnen volhouden, maar als je dan vervolgens niet goed inkoopt, kom je in deze situatie terecht. En dat is voor alles en iedereen heel moeilijk te verteren. En dan is het ook nog eens heel onrustig aan de top."

De onrust bij Ajax nam deze week in aanloop naar De Klassieker alleen maar toe, daar de kersverse algemeen directeur Alex Kroes werd geschorst, omdat hij verdacht wordt van handelen met voorkennis. Daarbij zou Michael van Praag ook zijn bezit van aandelen in de Amsterdamse club niet hebben geregistreerd.

"Je wacht al zo lang op Alex Kroes, dan probeer je de poppetjes op de goede plek te krijgen. Dan hoop je dat daar rust, stabiliteit en logische dingen uitkomen naar de toekomst toe. Als dan dit weer gebeurt, ben je gewoon weer terug bij af of misschien nog wel verder terug. Deze zaak kent geen winnaar. Ajax verliest, Kroes verliest, de supporters verliezen."

"Als je kijkt waar we vandaan komen en waar we nu zijn, dan moet je je zeker wel zorgen maken", richt Blind zich vervolgens tot de Ajax-supporters. "Maar dat wil niet zeggen dat je de boel niet aan de praat moet zien te krijgen. Dat gaan we ook doen, dat is logisch", besluit Blind.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties