Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Danny Buijs: 'Dat heb ik echt als heel vervelend ervaren'

Laatste update:

"Ik vind dat je altijd bij jezelf moet beginnen en als ik erop terugkijk, dan vind ik dat ik bij KV Mechelen niet op honderd procent ben begonnen", blikt Buijs in De Telegraaf terug op zijn dienstverband bij Malinwa. "Ik ben vrijwel zonder vakantie vanuit mijn periode bij FC Groningen in België begonnen en dat was achteraf geen goede keuze. Je hebt het vaak zelf niet in de gaten dat je jezelf aan het voorbij lopen bent. Dat merk je eigenlijk pas achteraf."

Daarnaast zag Buijs de man die hem haalde vertrekken. "Het hielp natuurlijk niet dat Tom Caluwé vertrok. En daarbij was er enorm veel stress in het hele Belgische voetbal vanwege een extra degradatieplek, waardoor aan de lopende band trainers zijn ontslagen", zegt Buijs, die de afgelopen maanden heeft benut om mooie reizen te maken met zijn gezin. "Allemaal dingen waar je normaal nooit aan toe komt als je in het voetbal actief bent, waardoor ik nu helemaal fris in het hoofd ben en weer enorm veel zin heb om er tegenaan te gaan."

De situatie bij Groningen is hem aan het hart gegaan. "Dat heb ik echt als heel vervelend ervaren. Ik ben de club enorm dankbaar dat ze mij als onervaren trainer de kans hebben gegeven en me enorm goed gesteund hebben toen het in het begin wat minder ging. De afgelopen jaren heb ik geprobeerd de club verder te helpen en hebben we goed gepresteerd en heel goed gescoord op de transfermarkt, waardoor de club financiële stappen kon maken en klaar was om door te gaan bouwen. Dan is het enorm pijnlijk om te zien dat de club degradeert."

Alfons Arts vertrekt bij FC Groningen
FC Groningen maakt dinsdagmiddag bekend dat de club niet doorgaat met Alfons Arts als assistent-trainer. De 56-jarige oefenmeester was acht jaar werkzaam bij de club en fungeerde onder meer als rechterhand van Buijs en Frank Wormuth. De club zegt samen met Arts naar een nieuwe functie binnen de club te hebben gekeken, maar 'geen passende oplossing te hebben gevonden'. De voormalig trainer van SC Cambuur had nog een contract tot volgend jaar zomer.

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
15
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
46
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties