Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat Ajax zomaar over de knie wordt gelegd door Feyenoord, moet ik nog zien'

Laatste update:

De Kromme zag dit weekend een wereld van verschil tussen de twee aartsrivalen. 'Zijn' Feyenoord kon hem bekoren. "Feyenoord liet tegen Heerenveen wel écht voetbal zien. Het eerste halfuur was genieten en dat zeg ik niet zo vaak. Luka Ivanusec is zo'n slimme speler, Igor Paixão wordt steeds beter. Die zou ik tegen Celtic ook op rechts laten spelen", adivseert Van Hanegem.

Feyenoord trapt komende week namelijk het Champions League-seizoen af tegen de Schotten. Van Hanegem is waakzaam voor onderschatting. "Dat ze net zo worden overlopen als Heerenveen, dat geloof ik zeker niet. Zo speel je gewoon niet wekelijks. Ik hoop dat Feyenoord wint, maar ik heb die Japanners Kyogo, Hatate en Maeda van Celtic een paar keer aan het werk gezien. En de Koreaan Yang. Geloof me, dat zijn geen koekenbakkers. Integendeel."

Ook een zege in de Johan Cruijff ArenA zondag 'moet Van Hanegem echt nog even zien'. "Het is natuurlijk onzin als mensen roepen dat die Ajax-spelers allemaal aan het niveau moeten wennen of het niet zouden aankunnen. Als je voor dergelijke bedragen naar Amsterdam wordt gehaald, dan zal je toch wel in de Eredivisie wat kunnen laten zien? Of die Duitser Mislintat heeft er totaal geen kijk op, dat kan ook."

"Dat Feyenoord zomaar even van Celtic en Ajax wint, moet ik echt nog zien", sluit Van Hanegem af. "Net zo goed dat het onzin is dat Ajax niet zou kunnen winnen van Olympique Marseille en Feyenoord. In een paar dagen tijd kan er alweer veel veranderen in het voetbal."

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
12
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
58
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties