Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlands liedje is absolute EK-hit in het buitenland: plek 1 in Duitse top 50

Laatste update:

Supporters van het Nederlands elftal die in de straten van Hamburg van links naar rechts sprongen op het bekende nummer van Snollebollekes waren tijdens het EK een grote hit op social media. "Het is ongekend wat er is gebeurd met die beelden uit Hamburg", zegt Rob Kemps in De Coen & Sander Show op radiozender JOE.

"Dat filmpje is 18 miljoen keer gedeeld, zoiets hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Ik denk dat mensen vanaf nu altijd denken dat Nederlanders van links naar rechts binnen komen lopen", aldus Kemps.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Inmiddels is het feestnummer van Snollebollekes ook populair onder supporters uit het buitenland. In een nieuwe video die gretig aftrek vindt op social media gaan ook Engelse supporters los op Links Rechts.

Dat het liedje ongekend populair is komt ook tot uiting in de hitlijsten. Zo bezet Links Rechts nu plek 1 van de viral top 50 hitlijst uit Duitsland op Spotify.

Na alle aanvragen vanuit het buitenland werkt Kemps naar verluidt aan een buitenlandse editie van het nummer Links Rechts.

Viral Top 50 Germany op Spotify.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Van Bronckhorst berooft Van Persie van belangrijke spil bij sc Heerenveen
5
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: VS dreigt te stranden
8
Darwin Núñez zet fenomenale reeks voort bij zege oppermachtig Uruguay
3
Verenigde Staten lijdt schokkende nederlaag op Copa América na donkerrode kaart
4
The Athletic zet Oranje buiten top 10 beste EK-landen: 'Koeman snapt het niet'
106
Ruben Kluivert heeft transfer naar buitenland te pakken en tekent voor drie jaar
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties