Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'

Laatste update:

De beelden van het moment gingen zondag al snel het hele internet over. Te zien is hoe 'Appie' het stuk vuurwerk schuin boven zijn hoofd houdt, waarna een harde knal te zien en te horen is.

"Ik mis mijn wijsvinger, middelvinger en mijn halve duim. Het bloedt nog behoorlijk", vertelt Appie een dag later tegen RTL Nieuws. "Ik dacht dat ze mij een fakkel in mijn hand gaven, maar dat bleek een Cobra te zijn."

Een politiewoordvoerder kon zondag nog niet bevestigen dat de supporter het stuk vuurwerk in de hand gedrukt heeft gekregen. Een nieuwe video laat juist zien dat de man het zelf opraapte van de straat.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

"Ik keek naar mijn hand, maar besefte niet meteen hoe ernstig het was", gaat het slachtoffer verder. "Ik voelde geen pijn. Ik heb de wond inmiddels gezien en het bloedt nog behoorlijk. De ambulance was er vrijwel direct."

Maandag, op de dag van de huldiging van PSV, kreeg 'Appie' de wond kort te zien toen het verband eraf ging. "Ik had gehoord dat er veel schade was, maar had niet verwacht dat vingers er helemaal af zouden zijn", zegt hij.

"Gelukkig hield ik de Cobra boven mijn hoofd en niet bij mijn gezicht, want dan had het nog veel slechter af kunnen lopen", zegt hij. "Het is ondanks zeer sterke pijnstillers allemaal heel erg pijnlijk. De twee vingers die ik nog over heb kan ik nog een klein beetje bewegen."

De telefoon van Albert, zoals de man eigenlijk heet, stond zondag de hele avond roodgloeiend. "Ik denk dat het besef over wat er gebeurd is er wel is, maar ik heb het nog niet verwerkt. Het is gewoon kut."

'Appie' heeft tot slot een belangrijke boodschap voor zijn medesupporters. "Mensen moeten niet met Cobra's naar een voetbalwedstrijd komen. Nou overkomt mij dit, maar voor hetzelfde geld was het een klein kind geweest."

Het is nog niet bekend of de man aangifte gaat doen tegen de gooier van de Cobra. Hoewel de politie zegt nog geen beelden te hebben gezien, gaat er wel een onderzoek volgen. Mensen die iets gezien hebben worden gevraagd zich te melden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
3
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties