Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG

Laatste update:

PSG speelde niet in de sterkst mogelijke basisopstelling, daar onder anderen Marquinhos, Achraf Hakimi en Ousmane Dembélé op de bank mochten beginnen. Ook Gianluigi Donnarumma ontbrak, waardoor Arnau Tenas het doel van de Parijzenaren verdedigde.

Meer: Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé

Mbappé stond wel in de basis in wat voor hem de laatste thuiswedstrijd was in het tenue van PSG. De superster maakte deze week definitief bekend dat hij in de zomer zou vertrekken en trakteerde de fans al binnen tien minuten op een afscheidscadeautje.

Een lange trap van doelman Tenas vloog over alles en iedereen heen, waardoor Mbappé kon controleren en meteen oog in oog met Toulouse-doelman Guillaume Restes kwam te staan. Mbappé bleef rustig, speelde de doelman uit en rondde met links koeltjes af in het lege doel: 1-0.

Lang konden de Parijzenaren niet genieten van de voorsprong. Vijf minuten na de openingstreffer was het Dallinga die na een slimme steekpass de bal met links langs Tenas schoot. Het was voor de Nederlander alweer zijn veertiende goal in de Franse competitie dit seizoen.


In de eerste helft was Marco Asensio het dichtst bij een tweede doelpunt namens PSG. De Spanjaard knalde uit een lastige hoek via de paal in het zijnet. Daarna was de wedstrijd lange tijd redelijk in balans, met beide ploegen die op zoek gingen naar de voorsprong.

Die voorsprong kwam er halverwege de tweede helft voor de bezoekers uit Toulouse. Yann Gboho kwam op de rand van het zestienmetergebied aan de bal, dribbelde wat naar binnen en schoot met een prachtige krul raak in de rechterbovenhoek: 1-2.

In de slotfase leek PSG het wel welletjes te vinden en ging het nauwelijks meer op jacht naar de gelijkmaker. In de allerlaatste seconden liep het zelfs nog tegen de 1-3 van Magri aan. Op zaterdag 25 mei zal er nog één belangrijke wedstrijd plaatsvinden voor de Frans landskampioen. Dan wordt in Lille de bekerfinale gespeeld tegen Olympique Lyon.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
26
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
30
Motta kondigt afscheid aan bij Bologna, stap naar Juventus kwestie van tijd
16
De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
3
AZ-fans beklagen zich massaal bij Ziggo na pijnlijke uitglijder: 'Een schande!'
62

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties