Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen pakt FIFA hard aan: 'Selectieve verontwaardiging, weer voor de bühne'

Laatste update:

Begin januari moest Overmars zijn werkzaamheden als technisch directeur van Antwerp per direct neerleggen. De oud-aanvaller was in Nederland op dat moment al geschorst, maar de schorsing werd wereldwijd van kracht - en dus ook in België - op moment dat de FIFA de straf overnam.

"Er is een aantal redenen om tegen die straf in beroep te gaan", aldus Frank Neervoort, de woordvoerder van Overmars. "Maar een belangrijke reden is dat een jaar lang wereldwijd niet mogen werken buitenproportioneel is voor de overtreding, één zaak van grensoverschrijdend gedrag, waarvoor hij door het ISR is gestraft."

Derksen
"Ik begrijp heel goed dat Overmars in beroep gaat", nam Johan Derksen het maandagavond in Vandaag Inside op voor de geschorste directeur. "En de FIFA gaat nu weer heel streng optreden tegen racisme. Dan denk ik: Joh, ga eens heel streng optreden tegen landen waar de mensenrechten worden geschonden. Het is allemaal die selectieve verontwaardiging."

"Die jongen is geschorst in Nederland en dat nemen ze dan over. Ook weer voor de bühne. Ze zijn niets anders of beter dan de woke-gemeenschap", liet Derksen duidelijk merken hoe hij denkt over de houding van de FIFA omtrent de schorsing van Overmars.

Olfers
Hoogleraar Marjan Olfers hoopt dat de FIFA de wereldwijde schorsing van Overmars gaat heroverwegen. "Als je het WK laat organiseren in een land waar op homoseksualiteit de doodstraf staat (Saudi-Arabië, red.), welke normen wil je FIFA zijnde dan hanteren op dit punt? Dit draagt hij zijn leven mee. Hoeveel meer willen we nu nog?", klinkt het in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Ik vind als hoogleraar dat we hier stil bij moeten staan. We moeten redelijk blijven. Dit is tuchtrecht, maar zelfs in het strafrecht, dat zo is ingericht dat mensen weer kansen moeten krijgen, worden nauwelijks (wereldwijde) beroepsverboden uitgedeeld", aldus Olfers.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties