Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen: 'Zij maken totáál geen sterke indruk, twee zwakke broeders bij Oranje'

Laatste update:

Al in de eerste helft van het duel tussen AZ en Feyenoord ging het mis voor Bijlow. De keeper gaf een pass vanuit zijn eigen strafschopgebied, waarbij de blessure er meteen in schoot. Al huilend hinkelde Bijlow van het veld. Later bleek hij een kuitkwetsuur te hebben opgelopen.

"Het is wel lullig", begint Derksen over de nieuwe blessure van Bijlow. "Het is echt een man van glas. Hij heeft pas 100 wedstrijden (139, red.) gespeeld, terwijl hij al zijn hele carrière bij Feyenoord zit." Zonder blessures had Bijlow in totaal 214 wedstrijden kunnen spelen voor de Rotterdammers, zo weet presentator Wilfred Genee te melden.

"Ronald Koeman zit dan aan tafel (bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN, red) en die noemde Flekken en die andere die in Engeland keept, Verbruggen. Ik volg het Engelse voetbal, dat is het enige wat ik nog heel nauw volg", gaat Derksen verder.

"Nou, die Flekken en Verbruggen maken totáál geen overtuigende indruk, dat zijn zwakke broeders. Allebei. En Koeman vindt het potentiële Nederlands elftal-keepers", uit de Snor hardop zijn zorgen.

René van der Gijp kaart aan dat een andere Oranje-doelman inmiddels ook geen optie meer zal zijn. "Je bent het toch wel met me eens dat je Andries Noppert ook niet meer kan opstellen?", vraagt Gijp gekscherend. "Noppertje!"

"En toch schijnen die Turken hem zes maanden gevolgd te hebben en zeggen ze nu: 'Die moeten we hebben'", refereert Van der Gijp aan de interesse van Adana Demirspor in de Friese doelman. Nopperts werkgever, sc Heerenveen, heeft overigens al laten weten niet mee te gaan werken aan een vertrek van de sluitpost.

Wie moet op het EK in Duitsland de eerste keeper van Oranje zijn?

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
78
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties