Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dirk Kuijt weet al waar hij volgend seizoen trainer wil zijn

Laatste update:

Het voormalig manusje-van-alles op het voetbalveld begon zijn trainercarrière in de jeugdopleiding van de club die hem in het hart zit: Feyenoord. Als hoofdcoach van de Onder 19-ploeg van de Rotterdammers hoopte Kuijt uit te groeien tot trainer van het eerste elftal.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Die kans kreeg hij echter niet en dus koos de Katwijker voor een overstap naar ADO Den Haag. Na vijf onstuimige maanden in de Keuken Kampioen Divisie zat Kuijts eerste trainersklus er alweer op. Hij werd ontslagen en zou vervolgens ruim een jaar clubloos zijn.

In december jongstleden ging Kuijt een nieuw avontuur aan. De 104-voudig international moest het Belgische Beerschot naar promotie naar het hoofste niveau leiden. Die missie lijkt inmiddels een enorme kans van slagen te hebben.

Met nog drie wedstrijden te gaan staat Beerschot op de eerste plek met vijf punten voorsprong op de nummers twee, drie en vier, terwijl de gehele top 2 promoveert. Dit weekend kan Kuijts ploeg promotie veiligstellen.

Als een terugkeer op het hoogste niveau zeker is voor Beerschot, is de oud-prof nog niet klaar in België, zo geeft hij aan tegenover de NOS. "Het voelt alsof ik bij Beerschot op mijn plek ben. Mijn contract loopt van de zomer af, maar het liefst wil ik mij hier doorontwikkelen."

Kuijt geeft aan dan ook 'absoluut niet bezig te zijn' met een mogelijke toekomst bij Feyenoord. Hij acht een terugkeer in Rotterdam-Zuid niet aan de orde. "Dat is een gevoel dat ik heb. Waarom? Dat zou je aan Feyenoord moeten vragen. Het is puur mijn gevoel. Natuurlijk droom ik ervan om ooit terug te keren in De Kuip, maar dat is op dit moment niet realistisch."

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties