Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dirk Kuijt wijst na blamage met beschuldigende vinger: 'De bond...'

Laatste update:

Sinds de aanstelling van Kuijt, op 28 december van vorig jaar, kwam Beerschot viermaal in actie. Twee duels werden winnend afgesloten, eenmaal deelden de Kielse Ratten de punten en woensdag verloor Beerschot voor het eerst onder Kuijt, die zijn selectie niets kwalijk neemt.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Volgens Kuijt valt de nederlaag te wijten aan het gebrek aan rustdagen tussen twee uitwedstrijden in. Beerschot won zondagavond (19:15 uur) met 1-4 van RFC Luik en moest drie dagen later (woensdagavond, 20:00 uur) weer aan de bak in Lommel. Dit laatste affiche was een inhaalwedstrijd, daar het duel uit speelronde 18 op 19 januari niet doorging vanwege de weersomstandigheden.

Kuijt begrijpt niet waarom de inhaalwedstrijd tegen Lommel woensdagavond gespeeld moest worden, zo zegt hij tegenover de Gazet van Antwerpen. "Die jongens zijn dat niet gewend hé, om zo kort achter elkaar te moeten spelen. De bond had beter even nagedacht en ons afgelopen weekend op zaterdag laten spelen in plaats van op zondagavond. Maar mijn jongens verwijt ik helemaal niets. Het is zaak om iedereen weer fris te krijgen richting zondag."

Komende zondag neemt Beerschot het in eigen huis om 16:00 uur op tegen Standard Luik Onder 23. Kuijt maakt zich geen zorgen over de speelwijze van zijn elftal. "Ik denk dat we gewoonweg een lesje gekregen hebben in effectiviteit. Uiteindelijk vond ik wel dat we ons spel konden opleggen. We domineerden duidelijk in balbezit en creëerden toch ook wel wat mogelijkheden."

"Eigenlijk misten we vanavond gewoon de nodige scherpte en frisheid die we de afgelopen weken wel hadden", gaat Kuijt verder. "Dat is jammer, maar helaas wel iets dat we konden verwachten."

Ondanks de nederlaag staat Beerschot nog altijd aan kop in de First Division B, met een punt voorsprong op nummer twee KMSK Deinze. Op het tweede niveau van België zorgen het kampioenschap en plek twee aan het einde van het seizoen voor directe promotie naar de Jupiler Pro League. Nummers drie tot en met zes spelen play-offs.

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
4
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
46
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
57
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties