Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dirk Kuijt zet reuzenstap richting promotie in België: 'Maar met Feyenoord...'

Laatste update:

Door de zege staat Beerschot met 53 punten uit 27 wedstrijden bovenaan in de Challenger Pro League. Naaste achtervolger Lommel SK heeft uit 26 wedstrijden respectievelijk 48 punten verzameld. De club van voormalig Feyenoord-talent Karim Dermane komt zondag nog in actie op bezoek bij Patro Eisden.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

In gesprek met Het Laatste Nieuws wilde Kuijt absoluut nog geen voorschot nemen op een eventuele titel. "Ik heb al genoeg meegemaakt in het voetbal. Met Feyenoord heb ik het meegemaakt dat we tegen degradatiekandidaat Excelsior afgingen met 3-0."

"We blijven het wedstrijd per wedstrijd aanpakken", ging Kuijt verder. "Er bestaan geen gemakkelijke wedstrijden in deze reeks. Zes ploegen doen mee voor de promotie. Het heeft geen zin om vooruit te kijken."

Kuijt durft wel te dromen. "Het zou een fantastische prestatie zijn als we dit kunnen afmaken. De jongens verdienen het." Volgende week wacht voor Beerschot het uitduel met KV Oostende, dat op een teleurstellende veertiende plaats staat op het tweede niveau van België.

Kuijt staat sinds 28 december 2023 voor de groep bij Beerschot. In het Olympisch Stadion van Antwerpen ligt de 43-jarige Katwijker tot het einde van dit seizoen vast. In de Belgische havenstad lijkt Kuijt hard op weg naar zijn eerste succes als hoofdtrainer van een eerste elftal.

Kuijt kende vorig jaar een valse start van zijn trainerscarrière in de Keuken Kampioen Divisie. De Feyenoord-icoon werd in september 2022 aangesteld als trainer van ADO Den Haag, maar moest in november alweer vertrekken vanwege de teleurstellende resultaten. Beerschot wist zes van de eerste elf duels onder Kuijt te winnen. Drie wedstrijden eindigden in een gelijkspel, twee keer verloor Beerschot.

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
8
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
48
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
57
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties