Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eén mogelijke Europa League-opponent hoopt massaal dat Ajax uit de koker komt: 'Ze zullen niet weten wat ze overkomt'

Laatste update:

De beheerder van de sociale kanalen van Kilmarnock stuurde naar de selectiespelers welke opponent zij het liefst zouden treffen in de Europese voorronde. Hun antwoorden verraadden een duidelijke favoriet: Ajax.

Aanvoerder Kyle Vassell kent geen twijfel. "Ajax!", bericht hij terug. Joe Wright is het eens met zijn ploeggenoot. "Zeker weten Ajax", aldus de verdediger. Bobby Wales reageert met een GIF: "Overduidelijk Ajax. Duh!"

Lewis Mayo prefereert Molde - daar is hij nog nooit geweest - en Matty Kennedy ziet het liefst Trabzonspor uit de koker komen. Voor de rest stemt de selectie bijna unaniem voor Ajax.

Kyle Magennis, Innes Cameron, Gary Mackay-Steven en David Watson kiezen ook voor een affiche tegen de Amsterdammers. Danny Armstrong twijfelt tussen Ajax en Braga, net als teamgenoot Blair Gormal.

Bruce Anderson en Scott Symington zien een tripje naar de Johan Cruijff ArenA ook wel zitten. Lochlin Highet is het meest uitgesproken. "Dat moet wel Ajax zijn. Ze zullen niet weten wat ze overkomt!"

In totaal moet de ploeg van de nieuwe trainer Francesco Farioli drie voorrondes overleven om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Europa League.

Meer nieuws

Turkije verslaat tiental Tsjechië en krijgt op papier gunstige achtste finale
10
Nederland speelt tegen Roemenië en heeft ook daarna in potentie gunstig schema
31
Oranje treft Roemenië na daverende stunt van Georgië tegen Portugal
63
Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
34
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
80
Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties