Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dolberg kan carrière nieuw leven inblazen bij 34-voudig landskampioen'

Laatste update:

Nice betaalde in augustus 2019 ruim twintig miljoen euro om Dolberg over te nemen van Ajax, maar na een redelijk eerste seizoen ging het bergafwaarts met de Deen. Tot dusver speelde de rechtspoot 85 wedstrijden voor de Franse middenmoter, waarin hij goed was voor 24 doelpunten en zeven assists. Nice verhuurde Dolberg zonder al te veel succes aan Sevilla en TSG Hoffenheim, maar lijkt nu bereid te zijn om definitief afscheid te nemen van de veertigvoudig international. Daarbij gaan les Aiglons een flink miljoenenverlies lijden.

Anderlecht, dat dit seizoen op een teleurstellende elfde plek eindigde in België, hoopt met Dolberg scorend vermogen aan de selectie toe te voegen. Het aflopende contract van Islam Slimani wordt niet verlengd, terwijl ook Benito Raman mag vertrekken. Anderlecht zag een bod op Boca Juniors-spits Luis Vázquez van tafel geveegd worden en richt de pijlen nu op Dolberg. Mogelijk moeten de Belgen daarbij haast maken, daar het een kwestie van tijd lijkt voor Bosz wordt gepresenteerd bij PSV. Het is goed mogelijk dat de Eindhovenaren na zijn aanstelling concreet gaan worden voor Dolberg, die ook in de belangstelling staat van clubs uit Duitsland, Denemarken en de Championship.

Afscheid van Robin Veldman
Anderlecht maakte zaterdag bekend dat assistent-trainer Robin Veldman vertrekt bij de club. De 37-jarige Nederlander, die naar verluidt aan de slag gaat in de jeugdopleiding van Ajax, had eigenlijk nog een contract tot medio 2024. Op de officiële website meldt Anderlecht dat de club sinds januari een nieuwe weg is ingeslagen en 'daarbij horen ook soms moeilijke beslissingen'. Veldman laat alsnog weten dankbaar te zijn voor zijn periode in Brussel. "Ik wil alle supporters, collega's en spelers bedanken voor een mooie periode bij Anderlecht. Het werken met de grote talenten van deze club was een voorrecht en dat zal ik altijd blijven koesteren."

Zou Anderlecht een goede keuze zijn voor Dolberg?

Meer nieuws

Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
20
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
10
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
1
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
18
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties