Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dortmund volgt curieuze situatie bij Barcelona met veel interesse'

Laatste update:

Demir werd aangekondigd als 'de Oostenrijkse Lionel Messi', maar de jongeling heeft de verwachtingen in Barcelona niet kunnen waarmaken. De vleugelspits staat op negen officiële wedstrijden voor Barça; bij zijn tiende duel zou de optie tot koop in het huurcontract verplicht worden. Daarmee zouden de Catalanen de Oostenrijks-Turkse aanvaller dus voor tien miljoen euro moeten inlijven. De technische leiding van Barcelona wil het echter niet zover laten komen en volgens Sky is het goed mogelijk dat het huurcontract op korte termijn zelfs helemaal wordt opgezegd.

Barcelona kampt zoals bekend met enorme financiële problemen en het is de vraag wat het transferbudget van de club zal zijn in januari. De club kan een uitgave van tien miljoen euro voor Demir absoluut niet gebruiken en zal de vleugelaanvaller dus naar verwachting niet meer opstellen. Demir speelde vorige week dinsdag nog wel mee in de verloren wedstrijd om de Maradona Cup tegen Boca Juniors (1-1, verlies na penalty's). Vriendschappelijke duels tellen dan ook niet mee in de bepaling over de optie tot koop. Afgelopen weekeinde ontbrak het talent uit Oostenrijk in de wedstrijdselectie voor het competitieduel met Elche (3-2 zege). In de officiële lezing van Barcelona werd gerept over een griepje, maar daar bestaan grote twijfels over in verschillende buitenlandse media.

Demir wist in negen officiële wedstrijden voor Barça overigens geen doelpunten of assists te produceren. Volgens Sky wordt de jonge aanvaller gevolgd door onder meer scouts van Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt. Het is mogelijk dat Demir het seizoen afmaakt bij Rapid Wien en dan volgend jaar zomer kiest voor een transfer richting de Bundesliga.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
0
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
9
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties