Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: 'Er was bij Ajax op allerlaatste moment groen licht voor komst Bosz'

Laatste update:

Ajax deed lang over het aantrekken van een nieuwe coach en liet interim-trainer John Heitinga spartelen. Bosz gaf openlijk te kennen dolgraag bij Ajax aan de slag te gaan, maar de Amsterdammers lieten de coach links liggen. "Ik heb altijd gezegd: Edwin van der Sar is voor Peter Bosz gaan liggen", zegt Driessen. "Maar vlak voordat hij opstapte in Amsterdam heeft hij gezegd dat hij tóch akkoord zou zijn met Peter Bosz. Alleen Mislintat was toen al bezig met Maurice Steijn en die weigerde dat af te breken. Die wilde niet in zee met Bosz."

Meer: Kwakman legt zeer pijnlijke statistiek bloot: Ajax achttiende, PSV eerste

"Van der Sar heeft het altijd onbegrijpelijk gevonden dat Bosz de club in de steek liet." In de zomer van 2017, na het eerste jaar van Bosz bij Ajax, gaf de coach intern aan dat de samenwerking met enkele stafleden, onder wie Dennis Bergkamp, onhoudbaar was geworden. Bosz voelde zich niet gesteund door Van der Sar, die geen kant wilde kiezen, en vertrok naar Borussia Dortmund toen die kans zich aandiende. "Uiteindelijk wilde Van der Sar dit jaar tóch over zijn schaduw stappen en heeft hij gezegd: 'We gaan voor Peter Bosz.'"

Mislintat zag dat niet zitten en contracteerde Steijn. "Het krankzinnige is dat John Heitinga toen nog gewoon in dienst was bij Ajax", zo voegt Mike Verweij toe. "Heitinga heeft meerdere keren aan Mislintat gevraagd: 'Ben je al met een ander bezig?' Daar was absoluut geen sprake van. Hij had heel makkelijk naar Peter Bosz kunnen schakelen, als dat de waarheid zou zijn geweest op dat moment. Heitinga was ook heel graag onder Bosz assistent geworden." Heitinga werkt inmiddels overigens als assistent-coach van David Moyes bij West Ham United.

Meer nieuws

'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
26
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
27
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
35
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
21
Zlatan twijfelt in gesprek met Piers Morgan openlijk over kwaliteiten Ten Hag
70
Wedstrijdbezoek in de herfstvakantie? Koop jouw kaarten in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties