Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Leden van Duitse technische staf baren opzien door titelsong kinderserie keihard af te spelen

Laatste update:

Duitsland steekt als gastland in goede vorm op het eindtoernooi. In de groepsfase werd er gewonnen van Schotland (5-1) en Hongarije (2-0), waarna de ploeg van bondscoach Julian Nagelsmann in de achtste finales ook met 2-0 te sterk was voor Denemarken.

Duitsland heeft serieuze maatregelen genomen om te voorkomen dat de tactieken voor de kraker tegen Spanje voortijdig op straat komen te liggen, zo schrijft BILD.

Trainingssessies vonden de afgelopen dagen plaats op de adidas World of Sports campus in Herzogenaurach. Om pottenkijkers buiten de deur te houden werden er twee grote hekken met zwart zeil neergezet zodat de trainingen ook echt besloten bleven.

Het trainingskamp werd ook omringd door politie te paard om te voorkomen dat tactische besprekingen werden afgeluisterd. BILD claimt daarnaast dat leden van de technische staf van Duitsland harde muziek op hun telefoon afspeelden, waardoor spionnen of voorbijgangers hen niet konden afluisteren. Ze speelden naar verluidt de titelsong van de Duitse kinderserie 'Benjamin Blümchen' af toen twee verslaggevers van de krant langsliepen.

De Daily Mail bestempelt Duitsland als 'paranoïde' vanwege de extreme maatregelen, maar zo heel gek is het niet dat Nagelsmann zich daartoe genoodzaakt voelt. Toen hij vorig jaar trainer van Bayern München was, verschenen er ook gedetailleerde details van zijn tactieken in de media. Foto's van Nagelsmanns nieuwe tactieken bij der Rekordmeister met pass- en looplijnen waren daardoor voor iedereen in te zien.

Meer nieuws

Griezmann baalt van opmerkelijke actie van Franse zender op training: 'Geweldig'
0
BILD: Borussia Mönchengladbach meldt zich bij Ajax voor middenvelder
9
Kijk LALIGA: All Access thuis op de bank bij Van der Vaart of broertjes De Boer!
0
FC Utrecht presenteert talentvolle spits (21) die Sam Lammers op moet volgen
6
Gakpo verbaasd na vraag van Verweij: 'Dacht dat we vragen kregen over het EK'
8
V/d Ven moet tijdens persmoment Oranje hard lachen om 'mooie vraag' over Saka
24

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties