Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen pakt Feyenoord-aanvaller aan: 'Waar was meneer tegen AS Roma?'

Laatste update:

"Als ik de kans heb om hier te blijven, dan blijf ik natuurlijk, want het is een geweldige club", zei Minteh zondag op de aansluitende persconferentie. De aanvaller heeft de laatste weken een basisplaats en staat op liefst vier doelpunten in de laatste drie wedstrijden.

Meer: Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord

Driessen


Driessen twijfelt in de Kick-off-podcast aan de woorden van de buitenspeler. "Minteh wordt direct weer op het paard gezet (op het schild gehesen, red.) en het is allemaal geweldig. Dat moet die jongen zeggen, want die zit daar allemaal met Feyenoord-verslaggevers."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"En in feite communiceert hij daar met het Feyenoord-publiek. En dan gaat Minteh zeggen: 'Nee, natuurlijk wil ik hier niet blijven. Ik wil naar Newcastle United.' Dat gaat hij daar niet zeggen, want de volgende wedstrijd word je uitgefloten", aldus Driessen, die direct een voorbeeld geeft.

"Gijs Smal heeft ook een akkoord met Feyenoord, daar durft hij nu niet meer voor uit te komen." Mike Verweij heeft ook begrip voor de uitspraken van Minteh. "Ik snap dat de Feyenoord-supporters daar blij van worden, maar hij gaat daar niet over."

"Minteh scoort nu toevallig drie keer, maar een buitenspeler is er ook om anderen te laten scoren. En hij laat nooit iemand scoren", haakt Driessen in. "Zijn eigen rendement gaat omhoog, maar die van de ploeg niet. Hij scoort tegen Almere City en Heracles, maar waar was meneer tegen AS Roma?"

Langer verblijf?


Afgelopen zomer maakte Newcastle United liefst zeven miljoen euro over aan het Deense Odense BK voor Minteh. De Engelse club, die sinds 2021 in steenrijke Saudi-Arabische handen is, verhuurde de linksbenige vleugelspits direct aan Feyenoord.

Feyenoord communiceerde vorig jaar zomer een éénjarige huurperiode zonder optie tot koop. Het is dus onduidelijk of de Rotterdammers in staat zijn om Minteh nog een jaar te huren. Algemeen directeur Dennis te Kloese benadrukte tegenover het Algemeen Dagblad dat er in april wordt gesproken over een eventueel langer verblijf.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties