Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dumfries laat zich aftroeven bij de tweede paal: Inter niet langs Napoli

Laatste update:

Bij Inter stonden geen Nederlanders aan de aftrap. Darmian kreeg rechts op het middenveld de voorkeur boven Denzel Dumfries, al zou hij nog wel invallen. Dat gold niet voor mede-bankzitters Stefan de Vrij en Davy Klaassen. Bij Napoli zat Victor Osimhen de hele wedstrijd op de bank.

Inter zocht al snel de aanval via Marcus Thuram, die op het laatste moment kon worden afgestopt door Juan Jesus. De Braziliaanse centrumverdediger verrichte even later opnieuw een cruciale ingreep, waarmee hij Lautaro Martínez beroofde van een schietkans.

In de fase daarna was het een klein wonder dat Inter de voorsprong niet pakte. Allereerst had Napoli-goalie Alex Meret een knap antwoord in huis op een vallende kopbal van Darmian. Meret stond op tijd op om ook de rebound van Lautaro te keren. De rebound van de rebound was een prooi voor Nicolò Barella, die hoog over schoot. Inter bleef aandringen en druk zetten, terwijl Napoli amper in het stuk voorkwam.

Inter speelde zichzelf echter een beetje uit de wedstrijd, daar meerdere aanvallen op niets uitliepen wegens buitenspel. Giacomo Raspadori zorgde voor een van de weinige gevaarlijke momenten van Napoli, maar ook zijn gekraakte schot werd nooit écht gevaarlijk. Niet veel later kopte Hamed Traorè naast. Vlak voor rust sloeg Inter alsnog toe. Alessandro Bastoni legde keurig terug op Darmian, die ter hoogte van de strafschopstip de verre hoek vond: 1-0.

Inter bleef ook na rust de bovenliggende partij, al ontbrak het bij de aanstaande landskampioen wel aan de nodige scherpte. Zo stuitte Lautaro op Meret, die even later een inzet van Thuram over zag gaan. Meret was een van de betere spelers aan de zijde van Napoli, getuige ook zijn puike redding op een vrije trap van Federico Dimarco.

Napoli vocht zich beetje bij beetje terug in de wedstrijd en deelde Inter al een waarschuwing uit toen een kopbal van Traorè over en naast ging. Raspadori kreeg even later wat ruimte aan de rechterkant en sprintte richting Yann Sommer, die tot zijn opluchting zag hoe de Italiaan van de bal werd gezet door een van zijn verdedigers.

Tien minuten voor tijd zorgde Juan Jesus toch nog voor de gelijkmaker, die er in de tweede helft aan zat te komen. De mandekker liet bij de tweede paal zien uitstekend te kunnen koppen, al kreeg hij daar ook veel te veel ruimte van invaller Dumfries: 1-1. In de slotfase ging Inter op jacht naar de zege, wat een vermakelijke slotfase opleverde. Treffers vielen daarin echter niet.

Meer nieuws

Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
0
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
13
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties