Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Een jaar na roemloos vertrek bij Ajax lonkt Bayern München voor doelman

Laatste update:

Kotarski maakte vorige zomer de overstap naar PAOK, na vierenhalf teleurstellende seizoenen in Amsterdam. Daar werd de Kroaat in 2018 met veel bombarie binnengehaald van Dinamo Zagreb. Kotarski kwam echter nooit verder dan Jong Ajax, waar hij liefst zestig duels voor speelde. In het shirt van PAOK vergaat het hem beter.

Kotarski is in Griekenland onbetwist eerste keus en kwalificeerde zich met zijn ploeg bovendien voor Europees voetbal. Hij schopte het zelfs tot de Kroatische voorselectie voor het WK in Qatar. Dat alles bleef niet onopgemerkt in Zuid-Duitsland. Bayern heeft Kotarski op een lijst staan, waar onder meer ook Giorgi Mamardasjvili (Valencia) en Thomas Strakosha (Brentford) toe behoren. Die bestaat omdat der Rekordmeister een jonge, talentvolle keeper wil halen.

Eerste keus Manuel Neuer is al op leeftijd en er zijn tal van bewegingen rondom Sommer en Nübel. De Zwitser moet André Onana opvolgen bij Internazionale; AS Monaco wil voormalig huurling Nübel definitief naar het prinsendom halen. Bayern beschikt daarnaast ook nog over de 34-jarige Sven Ulreich. Ook Bart Verbruggen was voorheen in beeld in de Allianz Arena, maar de twintigjarige Bredanaar besloot naar Brighton & Hove Albion te gaan.

Meer nieuws

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
3
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
6
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties