Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Eenvoudige mishandeling. Er is wat mis als Ihattaren hiervoor cel ingaat'

Laatste update:

Hendriksen bevestigt dat Ihattaren op 11 februari 2023 ruzie had met Driouech, toen nog zijn vriendin. Ze stapte direct naar de politie en korte tijd later werd de aanvallende middenvelder aangehouden. Driouech koos er verrassend genoeg voor om de verklaring in te trekken en het stel stapte vorig jaar zelfs in het huwelijksbootje.

Het intrekken van de verklaring had echter geen invloed op de zaak tegen Ihattaren. Voor het Openbaar Ministerie maakt het immers niets meer uit, want een woordvoerder liet weten dat er geen aangifte nodig is om iemand te vervolgen.

De hele gang van zaken zorgt voor vraagtekens bij Hendriksen. "Het gaat hier om een eenvoudige mishandeling. Dit had echt anders gekund. Nu krijgen we straks bij de rechtbank al die heisa weer", verzucht de raadsman van Ihattaren.

"Neem al die mensen die echt niet weten waar het over gaat, die dan roepen dat 'hij zomaar in de gevangenis kan belanden'. Nou, ik hang mijn bef aan de wilgen als hij hiervoor de gevangenis ingaat, dan is er echt wat mis. Het Openbaar Ministerie had dit ook prima buiten de rechter om kunnen afhandelen", zo oordeelt Hendriksen.

Ihattaren wordt tevens vervolgd voor 'poging uitlokking bedreiging'. Dat betekent dat de aanwinst van Slavia Praag iemand anders heeft proberen aan te zetten om een ander persoon mogelijk te bedreigen, wat overigens niet is gebeurd. Hendriks benadrukt dat het in dit geval gaat om een licht vergrijp dat niets te maken heeft met activiteiten in de criminele sfeer.

Het Openbaar Ministerie kon vorige week alleen zeggen dat een 21-jarige man uit Vleuten wordt vervolgd voor deze feiten en wil niet bevestigen dat het gaat om Ihattaren. Voor de zaak is nog geen zittingsdatum bekend.

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
6
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
2
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties