Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste club maakt interesse in succescoach Xabi Alonso publiekelijk kenbaar

Laatste update:

Hoeness is de eerste Bayern-functionaris die publiekelijk bevestigt dat Alonso in de gaten wordt gehouden. "Hij heeft inmiddels aangetoond dat hij een trainer kan zijn voor de echte top. Het zal moeilijk worden om hem aan te stellen, aangezien naast Bayern ook clubs als Liverpool en Real Madrid er mee bezig zijn."

Meer: Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 96 | Akpom noemt naam van ideale trainer voor Ajax: ‘Maar hij lijkt me niet haalbaar’

Alonso speelde gedurende zijn spelerscarrière voor onder meer Liverpool, Real Madrid en Bayern en wordt wegens zijn successeizoen bij Leverkusen bij alle drie de topclubs genoemd.

Carlo Ancelotti heeft zijn contract bij de Koninklijke eind december verlengd tot medio 2026, waardoor de trainersstoel in Madrid voorlopig niet vrij lijkt te komen.

Bij Bayern zal Thomas Tuchel aan het einde van het seizoen afscheid nemen en zoals gezegd trekt Klopp de deur op Anfield binnenkort achter zich dicht. Zodoende lijken der Rekordmeister en the Reds de strijd met elkaar aan te moeten gaan wat betreft de mogelijke komst van Alonso. De trainer ligt nog tot medio 2026 vast bij Leverkusen, waardoor de club hem niet zomaar hoeft te laten gaan deze zomer.

Hoeness zet alvast streep door komst van één trainer


Wie in ieder geval géén kandidaat is voor de vrijkomende trainerspost in de Allianz Arena, is Sebastian Hoeness; de neef van Uli. De coach van VfB Stuttgart presteert dit seizoen uitstekend en bezet met zijn club de derde plaats in de Bundesliga. Uli Hoeness vindt het een nadeel dat Sebastian dezelfde achternaam heeft.

"Het is niet in zijn voordeel dat hij Hoeness heet", zegt de erevoorzitter van Bayern. "Als hij een andere naam had gehad en net zo goed presteerde, dan zouden we vermoedelijk veel meer met hem bezig zijn dan nu. Sebastian heeft iets gepresteerd wat ik amper voor mogelijk hield." De 41-jarige trainer van Stuttgart ligt nog tot medio 2027 vast bij die Roten.

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
27
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
12
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
33
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties