Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Einde aan transfersoap: Marcelo Brozovic ruilt Inter officieel in voor Al-Nassr

Laatste update:

Donderdagavond meldde onder meer transfermarktexpert Romano op Twitter al dat de deal zo goed als rond was. De middenvelder zou vrijdag de medische keuring ondergaan en daarna een contract tekenen tot medio 2026. Met de transfersom zou een bedrag van 23 miljoen euro gemoeid zijn. Later ontstonden twijfels of de overgang wel door zou gaan, maar Romano kwam alsnog met witte rook. De transfersom ligt dus wel vijf miljoen euro lager dan de Italiaan eerder meldde.

Al-Nassr verlaagde het bod op Brozovic plots, zodat de club kon voldoen aan zijn salariseisen. Beide clubs hadden een akkoord bereikt over een transfersom van 23 miljoen euro, maar Al-Nassr besloot dat vervolgens te verlagen naar 15 miljoen euro. Daarnaast verlangde Brozovic volgens La Gazzetta dello Sport ook nog een ontslagvergoeding van Inter, omdat zijn contract bij de Italiaanse club nog drie jaar doorloopt. Van geldzorgen bij een overstap lijkt echter geen sprake voor de 87-voudig international, daar hij bij Al-Nassr naar verluidt 25 miljoen euro per jaar gaat verdienen.

Inter-directeur Giuseppe Marotta zei in gesprek met Sky Sport Italia dat de bal bij Brozovic lag. "Zoals ik altijd zeg is het de speler die beslist. Inter is niet gedwongen hem te verkopen. Het grootste probleem is in dit geval het contract tussen de speler en de nieuwe club. Als er niet snel een oplossing komt, halen we hem van de markt', is hij duidelijk. Brozovic zou de tweede speler zijn geworden wiens transfer naar Al-Nassr op het laatste moment afketst vorige week. Eerder werd al bekend dat de overgang van Hakim Ziyech waarschijnlijk niet doorgaat, omdat de voormalig Eredivisionist niet door de medische tests komt. Voor Brozovic kwam de transfer dus alsnog in orde. De Kroaat tekent voor drie jaar.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
2
Zwaar geëmotioneerde Jude Bellingham weet tranen niet te bedwingen
3
Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
41
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
239
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties