Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elftal van de Week: FC Groningen dankzij overtuigende zege hofleverancier

Laatste update:

Het doel wordt deze week verdedigd door Mees Bakker. De Graafschap hield aan het competitieduel met ADO Den Haag (0-0) een punt over. Dat had de ploeg van trainer Jan Vreman mede te danken aan de sterke reddingen van de 22-jarige Bakker. FC Groningen behoort dit seizoen tot de grootste titelkandidaten. In de Euroborg kende de Trots van het Noorden een goede seizoenstart door met 4-1 te winnen van Jong Ajax. Het leverde Marco Rente, Tomás Suslov en Romano Postema een uitverkiezing op in het Team van de Week.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht:
Michael Breij was een van de twee spelers (samen met Koen Kostons) die in de eerste speelronde zowel een doelpunt als assist noteerde, waarmee hij met zijn SC Cambuur een punt wist te pakken ondanks een 0-2 achterstand tegen FC Emmen. Tomás Suslov maakte daarnaast zijn eerste competitiedoelpunt sinds 11 september 2022 (toen tegen Cambuur in de Eredivisie), de Slowaak van FC Groningen noteerde de meeste schoten op doel van buiten het strafschopgebied (3) en de één-na-meeste gecreëerde kansen uit standaardsituaties (3) in de 1ste speelronde.

Elftal van de week: Bakker (De Graafschap); Van Aken (Jong AZ), Rente (FC Groningen), Limouri (FC Eindhoven), Hilton (FC Dordrecht); Suslov (FC Groningen), Breij (SC Cambuur), Meerveld (Willem II); van Duiven (Jong PSV), Rasmussen (Jong Ajax), Postema (FC Groningen).

Meer nieuws

Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
8
VZ Kort: Willem II stunt met terughalen beste voetbaldirecteur van België
77
'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
46
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
14
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties