Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

SC Heerenveen betaalt ruim negen ton voor uitstekende dribbelaar: derde zomeraanwinst een feit voor Robin van Persie

Laatste update:

Al-Saed is een rechtsbenige linksbuiten die over uitstekende dribbelkwaliteiten beschikt. Opta Johan meldt dat de buitenspeler in de Eliteserien-campagne (de Noorse competitie, red.) van 2023 liefst 87 dribbels voltooide: meer dan elke andere speler.

Al-Saed werd geboren in het Zweedse Bålsta, maar speelt zijn interlands voor Irak, waar zijn roots deels liggen. De teller staat momenteel op twee duels in de hoofdmacht.

Ferry de Haan, de algemeen directeur van Heerenveen, is in zijn nopjes met de komst van de dribbelaar. "We hebben vaker gezegd dat bij sc Heerenveen artiesten op de vleugels horen. Wij denken dat Danilo, die op beide flanken uit de voeten kan, goed in dit profiel past."

"Hij kan tegenstanders passeren met zijn dribbels, maar ook zijn snelheid is een wapen. Daarnaast heeft hij in Noorwegen bewezen dat hij een doelpunt kan maken", vervolgt De Haan. "We zijn daarom blij dat we hem aan onze selectie kunnen toevoegen."

Al-Saed is de derde zomeraanwinst van Robin van Persie en Heerenveen. Eerder werden Sam Kersten en Levi Smans al overgenomen van respectievelijk PEC Zwolle en VVV-Venlo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Het Tsjechische loopwonder dat op EK's op zijn best was
5
Denemarken is woedend op de VAR: 'Regel je puinhoop, UEFA'
15
Programma, uitslagen en standen van het EK: matchday voor Engeland en Spanje
9
Minteh bereikt persoonlijk akkoord: niets staat miljoenentransfer meer in de weg
60
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Argentinië en Canada door
8
Canada houdt stand tegen tien Chilenen en schrijft direct Copa América-historie
0

Meer sportnieuws

Reacties