Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enrique reageert op opmerkelijk vroege wissel Mbappé: 'Moeten eraan wennen'

Laatste update:

PSG-trainer Luis Enrique begrijpt niets van de ontstane ophef. "Vroeg of laat gaat het gebeuren en we zullen eraan moeten wennen om zonder Kylian te spelen." Volgens het Spaanse Marca heeft Mbappé onlangs een langdurig contract getekend bij Real Madrid.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen | Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

Enrique ontkent dat Mbappé's vroege wissel te maken heeft met zijn naderende vertrek. "Als ik denk dat hij moet spelen, dan zal hij spelen. Als ik redenen zie om hem niet te laten spelen, dan gebeurt het ook niet."

De Spanjaard wil dat zijn selectie komend seizoen in de breedte nog sterker wordt. "Ik wil maximale concurrentie voor volgend seizoen. Iedere basisspeler in dit team moet het een geweldige kans vinden om te mogen spelen. Daar ben ik naar op zoek en dat is wat ik nu al zie bij mijn spelers", aldus Enrique.

Volgens Enrique is de situatie van Mbappé hetzelfde als die van al zijn teamgenoten. "Ik gun niemand speelminuten. Iedereen moet het verdienen. Als ik iemand op het veld zie die niet goed presteert of niet het juiste niveau heeft, dan zal ik hem wisselen en kijken wie het wel kan invullen. Ik heb een complete groep met veel opties." Gonçalo Ramos, Mbappé's vervanger tegen Rennes, was in blessuretijd vanaf de strafschopstip verantwoordelijk voor de gelijkmaker.

Mbappé is qua statistieken nog altijd van grote waarde in Parijs. De Franse superspits kwam dit seizoen al 32 keer in actie namens PSG, waarin hij goed was voor 32 doelpunten en 7 assists. Miljoenenaanwinst Ramos is bezig aan een minder overtuigend debuutseizoen In 26 officiële wedstrijden was de Portugees goed voor 8 doelpunten en 1 assist.

Het is nog de vraag wie de definitieve opvolger van Mbappé gaat worden. PSG heeft met Randal Kolo Muani en Ramos twee spelers in de huidige selectie die in aanmerking kunnen komen. Hugo Ekitiké is momenteel uitgeleend aan Eintracht Frankfurt, waar hij nog niet kan overtuigen.

Meer nieuws

PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
7
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties