Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

ESPN weet of Frenkie de Jong het EK kan halen na enkelblessure bij FC Barcelona

Laatste update:

De middenvelder viel zondagavond in de uitwedstrijd van FC Barcelona tegen Real Madrid (3-2) uit met een ogenschijnlijk ernstige enkelblessure.

In de blessuretijd van de eerste helft schreeuwde hij het uit van de pijn na een duel met Federico Valverde om de bal. Hij moest direct vervangen worden.

De Jong was net hersteld van een blessure die hem circa zes weken aan de kant hield. De middenvelder miste onder meer de interlandperiode met het Nederlands elftal.

In totaal kon hij dit seizoen vijftien wedstrijden niet in actie komen voor zijn club. Bovendien speelde hij in september zijn laatste interland.

"Ik ben ongelukkig geweest met blessures dit seizoen", zei De Jong vrijdag in aanloop naar de wedstrijd tegen Real Madrid.

"In het begin van het seizoen viel er iemand boven op mijn enkel en daar heb ik lang last van gehad. Toen ik in maart weer geblesseerd raakte, was dat opnieuw een flinke klap." Daar komt nu dus zijn derde blessure van het seizoen bij.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties