Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Eto'o en Nasri blinken uit onder toeziend oog van Leonardo

Laatste update:

Antalyaspor versterkte zich in de zomer met relatief grote namen als Nasri, Jérémy Ménez, Johan Djourou, Maicón en William Vainqueur, maar in de eerste vijf speelronden werden er slechts drie punten gepakt en de leiding ontsloeg daarom afgelopen dinsdag Riza Calimbay. Onder ad-interim Ferdan Ramanli is de eerste driepunter nu dus binnen en hij zal een dezer dagen het stokje overdragen aan Leonardo. De Braziliaan zat maandag al in het stadion.

Eto'o opende na vijf minuten de score in de eigen Antalya Arena: de Kameroener mocht na een overtreding op Ondrej Celustka aanleggen vanaf elf meter en maakte geen fout. Nasri verdubbelde later met een fraaie boogbal de marge en daardoor ging Antalyaspor met een goed gevoel rusten. Na de pauze werd er nog één keer gescoord, door Maicon. Antalyaspor sloot het duel door een rode kaart voor Yekta Kurtulus nog wel met tien man af.

-
Denk jij dat Antalyaspor in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
5
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties