Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna

Laatste update:

Zo kent Bologna de route naar Alkmaar inmiddels uit het hoofd. Het is namelijk de derde keer in relatief korte tijd dat de Italiaanse ploeg zaken doet met de Noord-Hollanders.

Jesper Karlsson en Sam Beukema verlieten AZ eerder al voor de ploeg waar Thiago Motta de leiding heeft. Ook toen maakte Rossoblú de nodige miljoenen over naar de bankrekening van AZ.

De Zweedse vleugelspeler leverde AZ elf miljoen euro op, terwijl Bologna ook negen miljoen euro overmaakte om Beukema los te weken uit Alkmaar. Door het vertrek van Odgaard kan AZ wederom vier miljoen euro bijschrijven.

Odgaard tekende in de winter aanvankelijk tijdelijk bij Bologna. In zijn eerste twee duels in dienst van Bologna was de Deen gelijk goed voor een doelpunt. Door een dijbeenblessure was de aanvaller enkele weken niet inzetbaar.

Toch noteerde hij nog zes duels in de Serie A, afwisselend als basisspeler en invaller. Daarin wist de aanvalsleider voldoende te presteren om de clubleiding te overtuigen zijn koopoptie in het contract te lichten. Zo zal hij volgend jaar concurreren met Joshua Zirkzee, mits de Nederlander niet vertrekt.

Voor Beukema pakte de transfer zeer verdienstelijk uit. Hij veroverde snel een basisplaats in Italië en is aldaar een vaste basisklant. Voor Karlsson pakte de overstap minder gelukkig uit. De Zweed speelde sinds oktober, mede door een knieblessure, maar één keer mee bij Bologna.

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
41
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
18
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
3
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
35
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties