Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Feyenoord-speler Aursnes stopt al op 28-jarige leeftijd als international

Laatste update:

Op de website van de Noorse voetbalbond doet Aursnes zijn zegje over het opmerkelijke besluit. "Ik ben ontzettend trots dat ik mijn land heb mogen vertegenwoordigen. Daarnaast wil ik mijn teamgenoten, coaches en het ondersteunende personeel bedanken voor een geweldige tijd bij het nationale elftal", begint Aursnes zijn verhaal.

"Toch heb ik het gevoel dat ik behoefte heb aan meer tijd en vrijheid om zaken buiten het voetbal de prioriteit te kunnen geven", geeft Aursnes tekst en uitleg omtrent zijn opvallende besluit.

Aursnes voerde een aantal lange gesprekken met bondscoach Ståle Solbakken en is daarin tot het definitieve besluit gekomen om te stoppen als international van Løvene. "Het is een moeilijke beslissing, maar uiteindelijk denk ik ook de juiste. Op het moment voel ik gewoon dat ik andere dingen buiten het voetbal wil prioriteren", besluit Aursnes.

Aursnes doorliep meerdere jeugdelftallen van Noorwegen alvorens hij in juni 2021, vlak voor zijn overstap naar Feyenoord, zijn debuut maakte in de nationale ploeg. Negentien interlands later houdt de defensief ingestelde middenvelder het dus voor gezien.

In de twintig interlands die Aursnes op zijn naam heeft, scoorde de rechtspoot één keer. Dat gebeurde in een kwalificatiewedstrijd voor het Europees kampioenschap tegen Cyprus (0-4). Nadat voormalig FC Groningen-spits Alexander Sørloth en Erling Braut Haaland de score al op 0-3 hadden gezet was Aursnes in de 88ste minuut verantwoordelijk voor het slotakkoord.

In de zomer van 2021 maakte Aursnes de stap van Molde FK naar Feyenoord voor een spotprijs van 750.000 euro. Bij de Rotterdammers ontpopte de controleur zich al snel tot een vaste waarde en dat leverde hem amper een jaar later een toptransfer op naar Benfica. De Portugese recordkampioen telde dertien miljoen euro neer voor Aursnes. Ook bij Benfica werd hij een gewaardeerde kracht en dit seizoen staat de teller op in totaal 43 wedstrijden. Daarin was de balansbewaker vier keer trefzeker en elf keer aangever.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Aston Villa, maar vergeet zichzelf te belone
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties