Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor rechtsback Rick Karsdorp

Laatste update:

Naast Karsdorp staat ook Leonardo Spinazzola op de nominatie om Roma te verlaten. De Romeinen zijn niet van plan om de linksback, die op 1 juli uit zijn contract liep, een nieuwe aanbieding te doen. Hierdoor neemt Roma in korte tijd afscheid van twee verdedigers.

Technisch directeur Florent Ghisolfi wil de selectie van Roma grondig renoveren en daar zijn Karsdorp en Spinazzola dus de dupe van. Er is uit diverse landen al geïnformeerd naar Karsdorp, die rustig de tijd wil nemen wat betreft zijn volgende club.

De transferwaarde van Karsdorp wordt door Transfermarkt geschat op vijf miljoen euro. Clubs hoeven echter niet met een geldbedrag over de brug te komen, daar Roma de vleugelverdediger een transfervrije status verleent.

Karsdorp kwam afgelopen seizoen geregeld aan spelen toe onder Daniele De Rossi, die halverwege de jaargang instapte als hoofdtrainer na het ontslag van José Mourinho. Karsdorp zorgde met Roma onder meer voor de uitschakeling in de Europa League van Feyenoord, zijn oude club.

De rechtsback werd in 2016 voor 14 miljoen euro verkocht aan Roma, dat hem in het seizoen 2019/20 verhuurde aan de Rotterdamse club. Karsdorp kampte in zijn eerste periode in Rome met het nodige blessureleed, maar groeide na zijn verhuurperiode bij Feyenoord uit tot een vaste waarde.

Karsdorp sluit zijn Italiaanse periode af met 157 wedstrijden in het shirt van Roma. Daarin scoorde hij een keer en verzorgde de rechtsback zestien assists. In 2022 veroverde Karsdorp de Conference League door in de finale met 1-0 te winnen van Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

46-voudig Spaans international beëindigt plotseling voetbalcarrière
0
De UEFA laat Nederland in halve finale met compleet andere bal dan eerder spelen
11
De miljoenenaankoop van Feyenoord die Vinícius van het scoren wist te houden
8
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
53
Ronald Koeman krijgt daags na zege van Nederland op Turkije uitstekend nieuws
18
Databureau maakt kans op finaleplek én EK-winst van Nederlands elftal bekend
32

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties