Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers

Laatste update:

Volgens de Engelse krant mogen nagenoeg alle spelers vertrekken. Alleen een transfer voor Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo en Rasmus Højlund is absoluut onbespreekbaar.

Zelfs Marcus Rashford is wellicht bezig aan zijn laatste seizoen in Manchester. De 26-jarige buitenspeler verdient zo'n 380.000 euro per week en heeft nog een contract tot medio 2028.

Paris Saint-Germain toonde eerder interesse in Rashford en zijn op zoek naar een vervanger voor Kylian Mbappé, maar het salaris en transfersom kan een obstakel vormen voor een overstap van de Engelsman.

Manchester United speelt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk geen Champions League-voetbal en kan dus niet zoveel geld uitgeven. Wel gaan Brandon Williams, Anthony Martial en Raphaël Varane transfervrij vertrekken, waardoor er wat geld vrijkomt voor versterkingen.

Daarnaast wil de club onder leiding van nieuwe mede-eigenaar INEOS graag budget vrijmaken door Mason Greenwood, Jadon Sancho en Antony te verkopen.

Tot slot hoopt Sir Jim Ratcliffe afscheid te nemen van Casemiro. De 32-jarige Braziliaan heeft een contract tot medio 2026 en verdient 260.000 euro per week. Manchester United hoopt dat een Saudi-Arabische club zich gaat melden voor de voormalig speler van Real Madrid.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
17
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
25
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties