Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details

Laatste update:

Maandag wordt er gestemd over het voorstel van een salarisplafond. Volgens Solhekol gaan de clubs tot een akkoord komen. Echter wordt het salaris van een individuele speler niet beperkt met dit plafond.

Het plafond gaat bepalen hoeveel geld clubs in totaal mogen uitgeven aan spelerssalarissen, transfers en zaakwaarnemers.

Momenteel ligt er een voorstel om clubs te beperken tot het uitgeven van 4,5 maal de uitzendrechten-inkomsten van de hekkensluiter van de Premier League. Voor dit seizoen zou dat neerkomen op een bedrag van 466 miljoen pond, omgerekend zo'n 544 miljoen euro.

Gianni Infantino, president van de FIFA, was eerder deze maand al eens kritisch op Premier League-clubs. Hij stelde dat clubs uit Engeland veel te veel geld betaalde aan zaakwaarnemers.

"De Premier League betaalde vorig jaar 410 miljoen pond aan zaakwaarnemers, en al dat geld stroomt het voetbal uit", stelde de Zwitser.

De president van de wereldvoetbalbond wil dat overheden harder hun best doen om ervoor te zorgen dat geld in het voetbal ook echt in het voetbal blijft.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
2
Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
5
Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
4
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties