Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente zegeviert in matige derby, maar verliest matchwinner Boadu

Laatste update:

De sfeer zat er van tevoren goed in in Enschede. Het opkomstlied You'll Never Walk Alone werd uit volle borst meegezongen en op de tribunes waren tal van kunstige spandoeken te bewonderen.

Op het veld viel er echter minder te genieten. Twente greep dan wel het initiatief, maar kwam tot nauwelijks uitgespeelde kansen. De eerste viel pas in minuut 33 te noteren: Boadu schoot recht op Michael Brouwer af na goed voorbereidend werk van Ricky van Wolfswinkel.

Buiten een schot van Robin Pröpper vlak voor het rustsignaal bleef het daar echter bij. Het duel werd gekenschetst door slordigheden, met name aan de zijde van de thuisploeg. Pas na de thee voerde Twente de druk op. Eerst stuitte Daan Rots na een fraaie actie nog op Brouwer, voordat Boadu de Heracles-goalie wél wist te verslaan.

Na wederom een rush van Rots kwam de bal via velerlei ploeggenoten bij Boadu, die de bal in de hoek plaatste en Brouwer kansloos liet. Het was meteen een van de laatste momenten van de AS Monaco-huurling. Boadu greep vlak daarna naar zijn hamstring en moest zich laten vervangen door Michel Vlap. Met laatstgenoemde in de ploeg viel er wel meer te genieten in de Grolsch Veste.

Twente liet zich leiden door Vlaps creativiteit en schoof steeds meer op richting het Almelose doel. Grote kansen zouden er echter niet meer komen. Behoudens die aan de overkant: Mario Engels schoot in extremis nog op de paal van het Enschedese doel.

Twente komt zo op 56 punten, waarmee het nog altijd op negen punten van nummer twee Feyenoord staat. Heracles blijft veertiende met 26 punten: slechts vier punten boven de zestiende plaats, die de Almeloërs zou dwingen tot nacompetitie.

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties