Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Voormalig target van Ajax gaat contract tekenen bij Manchester United

Laatste update:

Enigszins opmerkelijk is dat Vivell een contract voor de korte termijn krijgt. Het plan is dat hij Manchester United in de komende twee transferperiodes - deze zomer en komende winter - gaat helpen.

Vivell was van 2015 tot 2020 directeur scouting afdeling en technisch coördinator bij Red Bull Salzburg. Daarna ging hij aan de slag als technisch directeur bij RB Leipzig. Chelsea stelde Vivell in november 2022 aan als 'TD'. In de zomer van 2023 vertrok hij echter alweer, omdat de club een andere richting op wilde gaan.

In maart was Vivell nog in beeld bij Ajax, zo meldde Tim van Duijn van Voetbal International destijds. De 37-jarige Duitser, die toen zonder club zat, werd gezien als één van de kandidaten om als directeur transfers aan de slag te gaan in Amsterdam.

Inmiddels is bekend dat Alex Kroes, die op dat moment nog algemeen directeur was, zich nu als technisch directeur van Ajax bezig gaat houden met inkomende en uitgaande transfers.

Met de komst van Vivell slaat Manchester United twee belangrijke slagen op één dag. Eerder op maandag werd al bekend dat Dan Ashworth, die overkomt van Newcastle United, de nieuwe sportief directeur wordt van de club. Hij gaat daarbij dus hulp krijgen van Vivell.

Overigens is Vivell volgens Plettenberg nog wel in afwachting van een werkvergunning. Zodra hij die heeft, lijkt hij dus aan de slag te kunnen op Old Trafford.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

BBC gaat de mist in met tonen van blote billen Oranje-international op tv
0
'Maurice Steijn kan nog deze zomer in de Eredivisie terugkeren als trainer'
1
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
15
Reservespeler maakt indruk op training Oranje: 'Mooiste goals kwamen van hem'
28
Basisspeler België maakt direct na EK-uitschakeling transfer naar Saudi-Arabië
16
Bodybuilder Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen
18

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties