Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Utrecht winkelt in de Bundesliga en haalt twaalfde zomerse versterking binnen

Laatste update:

Eerder verkasten namelijk Zidane Iqbal (Manchester United), Marouan Azarkan (Feyenoord), Isac Lidberg (Go Ahead Eagles), Mattijs Branderhorst (NEC), Vasilios Barkas (Celtic), Mats Seuntjes (RKC), Souffian El Karouani (NEC), Ole Romeny (FC Emmen), Ryan Flamingo (Sassuolo, huur) en Adrian Blake (Watford) al naar de nummer zeven van vorig seizoen. Daarnaast nam de club Modibo Sagnan en Can Bozdogan definitief over, die vorig jaar al op huurbasis uitkwamen voor de ploeg van Michael Silberbauer.

Fraulo is een 1,80 meter lange Deen die op alle posities van het middenveld uit de voeten kan, maar het vaakst ingezet wordt als centrale middenvelder. Hij speelde twee wedstrijden in de Bundesliga en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een transferwaarde van twee miljoen euro. Bij zijn jeugdclub Midtjylland speelde Fraulo vier wedstrijden in de hoofdmacht, waarna hij in 2022 door Gladbach wordt opgepikt.

"Hij is ambitieus, zelfverzekerd, gretig en speelt met een hoge intensiteit", omschrijft technisch directeur Jordy Zuidam de middenvelder. "Oscar heeft veel dynamiek en een goede trap. Met de scouting volgen we hem al lange tijd. Wij zijn content met zijn komst en zien op basis van zijn kwaliteiten en potentieel in hem een waardevolle toevoeging."

Meer nieuws

Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
0
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
0
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
1
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
18
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties