Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League

Laatste update:

Plettenberg weet te melden dat Bayern zich nu richt op een kleine groep kandidaten uit de Premier League. Eén daarvan is Kompany, die momenteel nog manager is van Burnley. Er zouden al gesprekken met hem plaats hebben gevonden.

Wie er nog meer op die lijst staan, is vooralsnog niet bekend. Christian Falk van BILD zei eerder op maandag al dat Brentford-manager Thomas Frank mogelijk een van de kandidaten is, maar het is niet duidelijk hoe zeker dat is.

Romano meldt net als Plettenberg dat Kompany één van de kandidaten is die bij Bayern wordt overwogen. Hij voegt daaraan toe dat er verschillende andere clubs zijn die hem ook als een optie zien. Welke clubs dat zijn meldt hij niet.

Kompany is sinds 2022 manager van Burnley, waar hij nog een contract tot medio 2028 heeft. In zijn eerste seizoen promoveerde hij met the Clarets naar de Premier League, maar daarin eindigde de club dit seizoen als negentiende. Daardoor degradeert Burnley weer naar de Championship.

Bayern zoekt al maanden naar een opvolger voor Tuchel. Onder meer Xabi Alonso, Ralf Rangnick, Julian Nagelsmann, Unai Emery, Hansi Flick en Roberto De Zerbi werden allemaal aan der Rekordmeister gelinkt, maar met geen van deze kandidaten kwam Bayern tot een akkoord.

Ook het alsnog aanblijven van Tuchel behoorde tot een optie. De clubleiding wilde graag dat hij bleef, maar vorige week werd bekend dat beide partijen niet tot een akkoord zijn gekomen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
0
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
25
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
21
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
2
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties