Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'

Laatste update:

Er wordt gesuggereerd dat er vier spelers waren waarvoor de scouts naar Denemarken kwamen. Zo zou er zijn gekeken naar Franculino Djú, een negentienjarige spits uit Guinee-Bissau. Franculino scoorde dit seizoen 14 keer in 29 officiële optredens voor Midtjylland.

Ook waren de ogen gericht op Dario Osorio, een twintigjarige rechtsbuiten uit Chili. De snelle vleugelspeler was dit seizoen tot dusver goed voor 9 treffers in 22 officiële wedstrijden voor Midtjylland.

Bovendien werd er gelet op de verrichtingen van Oliver Sørensen, een 22-jarige middenvelder uit Denemarken. Hij was dit seizoen in 34 wedstrijden goed voor 5 doelpunten namens Midtjylland, maar staat in Denemarken meer bekend om zijn werklust dan zijn productiviteit.

Ook één speler van Brøndby staat naar verluidt in de belangstelling van de Europese topclubs. Yuito Suzuki, een 22-jarige aanvaller uit Japan, wordt in de gaten gehouden. Hij scoorde in 28 optredens 10 keer en was tevens 9 keer aangever.

Het duel tussen Midtjylland en Brøndby eindigde zondag in een 3-2 overwinning voor de thuisploeg. Daarbij kwamen zowel Franculino als Osorio tot scoren namens de winnende ploeg. Daardoor is de spanning weer helemaal terug in de kampioensgroep van de Deense competitie, daar Brøndby nog slechts één punt voorsprong heeft op zowel Midtjylland als FC Kopenhagen.

Het was niet de eerste keer dat scouts van Ajax afreisden naar Denemarken. Eerder zat Kelvin de Lang al op de tribune bij een wedstrijd tussen FC Nordsjaelland en Aarhus GF, zo meldde Tipsbladet.

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij

Lees hier ook het volgende artikel:Lees artikel

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties