Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord heeft met afstand de meest waardevolle selectie van Nederland'

Laatste update:

Feyenoord stuit in de groepsfase van de Champions League op Atlético Madrid, Lazio Roma en Celtic. Jack van Gelder verwacht dat de Rotterdammers ondanks de mindere seizoenstart zeker hoge kunnen gooien in deze poule. "Ze hebben gewoon een goed elftal, natuurlijk hebben ze nu wat punten laten liggen in de Eredivisie. In het begin kan het weleens niet zo gaan als je hoopt. Het grote probleem is als je heel veel succes hebt gehad, dan moeten degenen die dat hebben gerealiseerd een stapje extra doen."

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

"Ik herinner me dat Feyenoord ooit een keer de Europacup 1 won en er vervolgens in de eerste ronde van de Europa Cup tegen UT Arad uitvloog met hetzelfde elftal, dus het zegt helemaal geen moer", vervolgt Van Gelder. "Juist die extra stap is soms weleens moeilijk. Het is het bekende verhaal: als de waterdragers vedettes denken te zijn, dan gaat het mis. Zo ver is het nog niet bij Feyenoord, maar daar moet je altijd voor oppassen."

Blinker, die zelf in het verleden 283 duels voor Feyenoord speelde, verwacht dat de Rotterdammers dit seizoen hoge ogen gaan gooien in de Eredivisie. "Ze hebben een goede en brede selectie. De aankopen zijn heel gericht gedaan. Ik heb vertrouwen in de scoutingsafdeling, want ik heb gezien wie ze vorig seizoen al hebben gehaald. Dat waren spelers die passen in het spel dat Slot wil spelen. Dat hebben ze nu doorgetrokken, er is wat geld, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ze goed gaan presteren."

Het gerenommeerde Transfermarkt dicht de selectie van Feyenoord dit seizoen de meeste waarde toe. De actuele waarde van de Rotterdammers wordt geschat op 204,73 miljoen euro. Die van PSV op 186,83 miljoen. De selectie van Ajax completeert de top drie met een actuele waarde van 186,30 miljoen euro.

Meer nieuws

V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
6
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
19
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties