Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Enorme blunder van Federico Dimarco leidt snelste EK-doelpunt ooit in

Laatste update:

Een diepe bal van de Albanezen leverde in eerste instantie niets op, daar de bal over de zijlijn verdween. Federico Dimarco mocht een ingooi nemen en nam die dusdanig dramatisch, dat Nedim Bajrami, in Italië spelend voor Sassuolo, de bal keihard in de kruising kon werken na 22 seconden spelen.

Het vorige record stamt uit 2004, toen de Rus Dmitri Kirichenko al na 67 seconden wist te scoren tegen de latere winnaar Griekenland. In 2021 had de Zweed Emil Forsberg 82 seconden nodig om de score te openen tegen Polen.

Overigens werd het in de elfde minuut wel weer gelijk, toen Alessandro Bastoni gevonden werd bij de tweede paal en hard raak kopte uit een slimme hoekschop: 1-1. Na iets meer dan een kwartier spelen werd het zelfs 2-1, toen Nicolò Barella fraai raak schoot vanaf randje zestien.

Meer nieuws

V/d Vaart en Van Hooijdonk zijn kritisch op duo van Nederland en eisen wissel
0
Nederlandse journalisten ergeren zich kapot aan optreden één speler van Oranje
8
Eén man moet het massaal ongelden bij fans van Nederland in duel met Frankrijk
48
Fans halen na volkslied bij Nederland massaal hetzelfde irrititatiepunt aan
1
Jan Joost van Gangelen verzint ter plekke bijnaam voor Antoine Griezmann
3
V/d Vaart: 'Mooie uitspraak van Koeman! Je ziet dat hij een zwak voor hem heeft'
4

Meer sportnieuws

Reacties