Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verbaasd door werkwijze Liverpool inzake Slot; Te Kloese reageert

Laatste update:

Binnen het Rotterdamse kamp heerst de nodige verbazing over hoe Liverpool te werk gaat, zo pent het wekelijkse voetbalmagazine neer. De haast waarmee de Engelse topclub probeert de deal te beklinken, ligt Feyenoord niet lekker.

De regerend kampioen wil juist de tijd nemen om het onderhandelingsproces te doorlopen. Volgens Martijn Krabbendam van VI meldde Liverpool zich dinsdagavond laat officieel bij Feyenoord.

Het kwam nog niet aanzetten met een miljoenenbod, maar maakte de 'formele interesse' in de Nederlandse oefenmeester kenbaar. Dat miljoenenbod zou de Engelse clubleiding overigens nu wel aan het klaarmaken zijn.

De hoogte van dat bod is niet bekend, maar Feyenoord zou een flink bedrag verlangen voor Slot. Vorig jaar kreeg Tottenham Hotspur, dat een behoorlijk bedrag bood, nog nul op het rekest. "Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan vijftien miljoen euro op tafel kwam", schreef De Telegraaf eerder op de woensdag.

Reactie Te Kloese


Dennis de Kloese heeft bij VI gereageerd op de concrete interesse van Liverpool in Slot, die zelf wel oren heeft naar de overstap over het kanaal. Te Kloese staat ondertussen 'niet te springen' om zijn succescoach van de hand te doen.

Feyenoord kent een sterke onderhandelingspositie, daar Slot ook nog twee jaar vastligt in De Kuip, zonder dat hij een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan. Een deal moet dan ook goed zijn voor beide partijen, benadrukt de directeur. "En zeer zeker voor Feyenoord."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
9
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
8
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties