Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoorder biecht op: 'Sparta wilde dat ik naar Ajax zou gaan, maar...'

Laatste update:

Zechiël blikte in de Feyenoord-getinte podcast terug op zijn voetbaljeugd. Bij de Rotterdamse amateurvereniging XerxesDZB stond de rechtspoot al in de belangstelling van diverse profclubs, waaronder Feyenoord. Zijn ouders besloten Zechiël echter eerst nog bij de amateurs te houden, om het voetbalplezier te preserveren.

Later maakte hij dan alsnog de overstap naar een profclub, Sparta. Daar speelde Zechiël tot en met de Onder 14, waarna hij de stap maakte naar Feyenoord. Maar dat had ook anders kunnen lopen. "Feyenoord, PSV en Ajax hadden interesse. Sparta had liever dat ik naar Ajax zou gaan", vertelt hij.

"Maar ik ben een Rotterdammer, mijn hele familie is voor Feyenoord. Voor mij was het dus wel duidelijk waar ik heen wilde. Ajax kwam wat later. Ik dacht: jullie willen mij helemaal niet, jullie willen me alleen uit handen van Feyenoord houden omdat dat jullie concurrent is. Dat is een geweldige keuze geweest", besluit Zechiël.

De Amsterdammers hebben een samenwerkingsovereenkomst met Sparta.Tegenover een Amsterdamse vergoeding staat dat de hoofdstedelingen jaarlijks drie Spartaanse jeugdspelers van jonger dan 15 jaar oud over mogen nemen.

Vorige week donderdag verlengde Zechiël nog zijn contract bij de regerend landskampioen. Het negentienjarige talent had nog een contract voor twee seizoenen, maar ligt nu tot medio 2028 vast in Rotterdam-Zuid.

Zëchiel speelde tot dusverre twee officiële wedstrijden in de formatie van Arne Slot. De middenvelder debuteerde een kwartier voor tijd tegen Almere City (6-1 zege) en kon na afloop zijn tranen niet bedwingen. Tegen sc Heerenveen (ook 6-1) mocht Zechiël tevens vijftien minuten invallen.

Meer nieuws

Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
0
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
3
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
22
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
44
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties