Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'

Laatste update:

Alphonso Davies had Bayern nog op voorsprong gezet in Madrid, maar door twee treffers van Joselu lag Real in de blessuretijd van de wedstrijd op koers om de finale van de Champions League te bereiken.

Diep in de blessuretijd, toen het dus 2-1 stond, schoot De Ligt de bal binnen. Het doelpunt ging echter niet door, omdat de grensrechter zijn vlag al in de lucht had gestoken. Daardoor kon ook de VAR er niet meer naar kijken.

Na afloop was trainer Thomas Tuchel vanzelfsprekend absoluut niet blij. "Dit einde is de kers op de taart en een absolute ramp." Tegenover ZDF zei hij bovendien: "Dit is niet een grens overgaan, dit is moedwillig!"

Ook de kritiek van Max Eberl, de sportief directeur van Bayern, is in BILD niet mals. "Heel vreemd en dubieus. De scheidsrechter blies op zijn fluit voordat De Ligt schoot, waardoor de VAR niet meer kon ingrijpen."

"De scheidsrechter zei na afloop dat het zijn fout was. Daar kunnen we geen stront van kopen! We waren allemaal voor een Duitse finale. Iedereen, behalve de Poolse scheidsrechters!", aldus Eberl.

Matthijs de Ligt


De Ligt zelf reageerde woensdag onder meer voor de camera van beIN Sports. "De grensrechter zei: 'Sorry, ik heb een fout gemaakt.' Daar koop ik niks voor. Maar ik ben niet de persoon die de schuld afschuift op de arbitrage. Real Madrid is de verdiende winnaar. Alleen... als het een doelpunt is, dan is het een doelpunt."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
7
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
12
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
18
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
19
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties