Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foto: het nieuwe uitshirt van Feyenoord dat verboden is door UEFA

Laatste update:

Het nieuwe tenue, dat deze week officieel onthuld zal worden, zal door Feyenoord worden gedragen bij speciale gelegenheden. De Klassieker in Amsterdam is de eerste wedstrijd die is aangewezen. De wedstrijd begint zondag om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Bron: 1908.nl

Het shirt voldoet niet aan de richtlijnen van de UEFA en mag daarom niet in Europese wedstrijden gedragen worden. Aan de voorkant van het shirt is middels gele accenten de stadsplattegrond van Rotterdam geprojecteerd. Dat is niet toegestaan door de UEFA: het shirt mag geen 'beelden, illustraties of andere symbolen' bevatten.

Vind je het nieuwe uitshirt van Feyenoord mooi?

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
10
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
53
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
57
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
45
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties