Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Francisco Conceição is een jeugdspelertje, die kan het niveau niet aan'

Laatste update:

Nu er een sportieve crisis heerst in Amsterdam, blijft kritiek vrijwel niemand bespaard. De Mos vindt dat terecht en pleit voor het doorschuiven van de jeugd. "Je moet volgens mij heel goed naar de selectie kijken en de juiste keuzes maken. Jorrel Hato, Silvano Vos, Kian Fitz-Jim, hup, gooi ze er maar in. Leeftijd moet niet tellen, deze jongens hebben het. Rechtsback lekker Youri Regeer of Devyne Rensch. Linksback Hato als Owen Wijndal niet levert. Duidelijk", aldus De Mos.

De Hagenaar vervolgt zijn spervuur en pikt er vier zomeraanwinsten uit, waarbij de naam Conceição het meest in het oog springt. De rappe Portugees wordt vanuit menig hoek bewierookt de afgelopen weken en is volgens Marciano Vink zelfs de oplossing voor het 'probleem aan de rechterkant'. Onzin, vindt De Mos. "Miskopen als Jorge Sánchez, Calvin Bassey, Florian Grillitsch en Francisco Conceição lekker laten. Die gaan het niet voor je doen. Conceição hoort ook in dat rijtje, ja, geloof me nou maar, dat is een jeugdspelertje, kan het niveau niet aan, miskoop."

Conceição kende wat aanpassingsproblemen in Amsterdam, maar mocht in de eerste vier wedstrijden van dit kalenderjaar aan de aftrap verschijnen van Alfred Schreuder. De inmiddels ontslagen trainer slachtofferde hem echter in het noodlottige duel met FC Volendam (1-1), waarin Conceição slechts een halfuur mocht invallen. Opvolger John Heitinga bleef de lijn van Schreuder volgen. Ook in de eerste wedstrijd onder de interim-trainer moest de vleugelspits het doen met een invalbeurt. Conceição staat inmiddels op veertien officiële duels voor Ajax 1, waarin hij eenmaal scoorde en twee keer aangever was.

Is Francisco Conçeição een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties