Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frey is ziedend en zegt laatste duel onder Van Bommel te hebben gespeeld

Laatste update:

Van Bommel beleefde een avond uit het boekje. Janssen zette zijn ploeg al na twee minuten op voorsprong tegen de koploper van de Pro League. Op slag van rust werd de score verdubbeld door Ritchie De Laet. Michel-Ange Balikwisha schoot drie minuten na rust het laatste beetje hoop van Genk aan flarden. "Op het middenveld bepaalde Stengs het tempo met georkestreerde passing, die minstens een muziekprijs verdient in een klinkende zege", voegt Sporza toe aan de droomavond van Van Bommel en de zijne.

Frey was echter minder te spreken over de keuze van Van Bommel en beende na afloop van het duel boos weg richting de spelersbus. "Dit was de laatste wedstrijd van Michael Frey", zou de spits daarbij geroepen hebben volgens Het Nieuwsblad. De Zwitser speelt vaak tweede viool achter Janssen en is zijn reserverol beu. Dit seizoen verscheen Frey in zeven van de negentien competitiewedstrijden aan de aftrap, terwijl Janssen vijftien keer mocht starten van Van Bommel. De Oranje-international lijkt het vertrouwen voorlopig terug te betalen met elf treffers. De productie van Frey stopt bij zeven goals.

Eerder dit seizoen kreeg Van Bommel ook al te maken met een opstandige Radja Nainggolan. De 34-jarige spelmaker zat in oktober, voorafgaand aan het duel met Standard Luik (3-0 verlies), te vapen op de reservebank en dat kwam hem duur te staan. De middenvelder werd in eerste instantie 'voor onbepaalde tijd' uit de selectie gezet en zag zijn contract niet veel later ontbonden worden. Nainggolan werd in de zomer van 2021 met veel bombarie binnengehaald op de Bosuil, maar kon de hoge verwachtingen nooit helemaal inlossen.

Reactie Van Bommel
Van Bommel was vooral blij met de speldiscipline van zijn ploeg. "We weten dat Genk sterk is bij corners en vrije trappen. Daar moet je je tegen wapenen. Wij hebben vandaag agressief en goed voetbal op de mat gelegd. Daar hou ik van. Daarnaast scoorden we op de juiste momenten", aldus Van Bommel, die met Stengs als nummer 10 zijn ontdekking lijkt te hebben gevonden. "Dit is een positie waar je slim moet zijn, moet kunnen voetballen en moet kunnen lopen. Ik wist dat hij daar kon spelen, ik heb hem vaak zien spelen in Nederland. Maar dat hij zó goed was..."

Beker van Belgie
Racing Genk
0 - 3
Royal Antwerp FC

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
121
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties