Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frimpong uitzinnig tegenover Noa Vahle: 'Zeg het nog eens, zeg het nog eens!'

Laatste update:

Door de 5-0 overwinning op Werder Bremen kon Leverkusen niet meer ingehaald worden. Met nog vijf speelronden te gaan was Bayern München, dat 63 punten verzamelde, ten opzichte van de 79 van die Werkself definitief gezien.

Frimpong had een noemenswaardig aandeel in het al. De 23-jarige Amsterddammer kwam in 27 competitieduels in actie, en was daarin goed voor acht doelpunten en evenzoveel assists.

Reden genoeg voor Vahle om de kersverse kampioen voor de camera te slepen. "Zeg het nog eens, zeg het nog eens!", roept Frimpong dolblij wanneer de Viaplay-verslaggeefster de woorden 'kampioen van Duitsland' in de mond neemt. "Het is een ongelofelijk moment. Alles wat ik kan zeggen is dat het ons gelukt is. We gaan er allemaal van genieten."

Genieten, maar dan wel binnen, en niet op het veld. Frimpong zocht namelijk al snel weer de catacomben op na de veldbestorming van de Leverkusen-fans. "Ik wilde alleen mijn telefoon pakken buiten om live te gaan op Instagram. Maar buiten, nooit meer. Je kreeg geen adem. Er waren te veel mensen", aldus Frimpong.

De Nederlander geniet van het feestje, maar is zich ook bewust van dat het seizoen nog niet gespeeld is. "We zitten nog in de Europa League en de DFB-Pokal, maar wat we hebben gedaan in de Bundesliga is ongekend. We zijn nog steeds ongeslagen. Wat kan ik zeggen? We doen het zo goed."

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
10
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties